Over-Amstel Boerderij draait momenteel proef. Wij zijn uitsluitend te bereiken te voet, per fiets of boot. Lees meer

TE DOEN

Overnachten op de dijk aan de Amstel

Boutique B&B

Kom volledig tot rust

U bent zeven dagen in de week van harte welkom in onze boutique Bed & Breakfast. We zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

Over-Amstel Boerderij heeft een boutique Bed & Breakfast in het historische voorhuis. Hier vindt u vier luxe, uniek ingerichte kamers met uitzicht op de groene polderomgeving en de Amstel. Elke kamer heeft een uniek karakter en is met aandacht ingericht. Het ontbijt is inclusief bij het boeken van een overnachting. In ons restaurant serveren we een à la carte ontbijt, waarbij de chefs zoveel mogelijk gebruikmaken van producten van de boerderij en ingrediënten uit de streek.

Een overnachting bij Over-Amstel Boerderij is perfect te combineren met een bezoek aan Amsterdam. Maar ook voor natuurliefhebbers is onze boutique B&B de ideale uitvalsbasis. Kom tot rust in de natuur en ontdek wat de Duivendrechtse polder te bieden heeft. Onze medewerkers maken u graag wegwijs in de omgeving.

GENIETEN

Een historische plek

U vindt onze boutique B&B in het gerestaureerde voorhuis van Over-Amstel Boerderij. Hier combineren we het historische karakter van het pand en de regio met het comfort van nu. Tel daar het uitzicht op de groene omgeving bij op en u heeft een plek om écht tot rust te komen.

ontdek

Over-Amstel Boerderij

Met respect voor de natuur, historie en gastronomie hebben we onze boerderij aan de Amstel in ere hersteld. Over-Amstel Boerderij is een plek waar u kunt ontspannen en genieten van al het goede uit de omgeving. Ideaal te combineren met een wandeling, fietstocht of als u gaat varen. We verwelkomen u graag in onze tuin, kaasmakerij en restaurant. Volledig tot rust komen? Overnacht dan in een van de historische kamers van onze boutique Bed & Breakfast.

Over-Amstel Boerderij nieuws

Iedere dag zijn we bij Over-Amstel Boerderij in beweging: we blijven ontwikkelen en bewegen in harmonie met de seizoenen mee. Dat ziet u natuurlijk terug op uw bord én in ons aanbod. Meld u daarom aan voor onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen van Over-Amstel Boerderij.