Over-Amstel Boerderij draait momenteel proef. Wij zijn uitsluitend te bereiken te voet, per fiets of boot. Lees meer

TE DOEN

Vers bereid ontbijt met ingrediënten van de boerderij

ONTBIJT

Heerlijke start van
de dag

In het het restaurant van Over-Amstel Boerderij serveren wij met trots uw ontbijt van ons à la carte menu. U heeft de keuze uit traditionele gerechten afkomstig uit de Engelse keuken met een eigen draai van de chef.

Natuurlijk gebruiken we verse producten uit onze eigen tuin, kaas van onze kaasmakerij en bakken we het brood dagelijks zelf. We gebruiken zo veel mogelijk ingrediënten van dichtbij, zodat u tijdens het ontbijt de smaken van Over-Amstel Boerderij en de omgeving écht proeft.

Van vrijdag tot en met zondag is iedereen welkom voor een ontbijt van 9.00 uur tot 11.00 uur. Bent u toevallig in de buurt? Wees zo vrij om binnen te wandelen voor een ontbijt. Als u verzekerd wilt zijn van een plekje voor het ontbijt, reserveer dan een tafel.

genieten

Ontbijten in de boerderij

In de aangebouwde stal van het voorhuis hebben we een restaurant, bar en open keuken gerealiseerd, waar onze chefs graag een lekker ontbijt voor u bereiden. De oude elementen van de boerderij zijn geïntegreerd in het interieur: de geschiedenis van de polder gecombineerd met het comfort van nu.

ontdek

Ontdek Over-Amstel Boerderij

Met respect voor de natuur, historie en gastronomie hebben we onze boerderij aan de Amstel in ere hersteld. Over-Amstel Boerderij is een plek waar u kunt ontspannen en genieten van al het goede uit de omgeving.

Ideaal te combineren met een wandeling, fietstocht of als u gaat varen. We verwelkomen u graag in onze tuin, kaasmakerij en restaurant. Volledig tot rust komen? Overnacht dan in een van de historische kamers van onze boutique Bed & Breakfast.

Over-Amstel Boerderij nieuws

Iedere dag zijn we bij Over-Amstel Boerderij in beweging: we blijven ontwikkelen en bewegen in harmonie met de seizoenen mee. Dat ziet u natuurlijk terug op uw bord én in ons aanbod.
Meld u daarom aan voor onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen van Over-Amstel Boerderij.