Over-Amstel Boerderij draait momenteel proef. Wij zijn uitsluitend te bereiken te voet, per fiets of boot. Lees meer

TE DOEN

Van de boerderij tot op uw bord

LUNCH

Proef de smaken van Over-Amstel Boerderij

Met zo veel mogelijk ingrediënten van de boerderij maken we met liefde een lunch voor u klaar. Het farm-to-fork restaurant van Over-Amstel Boerderij is van vrijdag tot en met zondag geopend voor de lunch, vanaf 11.30 tot 15.00 uur.

Op de menukaart kunt u kiezen uit een aantal traditionele gerechten met een eigen draai van de chef. We gebruiken vaak kruiden en groenten uit onze moestuin in onze gerechten. Het brood bakken we ook zelf en de kaas maken we natuurlijk in onze kaasmakerij. Zo heeft u het beste van onze boerderij op uw bord. Proef het zelf eens.

Bent u toevallig in de buurt? Wees altijd welkom om binnen te wandelen. Dan kijken we of er een tafeltje voor u vrij is. Als u verzekerd wilt zijn om bij ons te lunchen, reserveer dan een tafel. Het is ook mogelijk om voor een grotere groep te reserveren.

GENIETEN

Lunchen aan de Amstel

De aangebouwde stal van het voorhuis is omgetoverd tot restaurant, bar en een open keuken waar onze chefs graag een lekkere lunch voor u bereiden. De oude elementen van de boerderij zijn geïntegreerd in het interieur: de geschiedenis van de polder gecombineerd met het comfort van nu.

OVER

Ontdek Over-Amstel Boerderij

Met respect voor de natuur, historie en gastronomie hebben we onze boerderij aan de Amstel in ere hersteld. Over-Amstel Boerderij is een plek waar u kunt ontspannen en genieten van al het goede uit de omgeving. Ideaal te combineren met een wandeling, fietstocht of als u gaat varen. We verwelkomen u graag in onze tuin, kaasmakerij en restaurant. Volledig tot rust komen? Overnacht dan in een van de historische kamers van onze boutique Bed & Breakfast.

Over-Amstel Boerderij nieuws

Iedere dag zijn we bij Over-Amstel Boerderij in beweging: we blijven ontwikkelen en bewegen in harmonie met de seizoenen mee. Dat ziet u natuurlijk terug op uw bord én in ons aanbod. Meld u daarom aan voor onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen van Over-Amstel Boerderij.