Over-Amstel Boerderij draait momenteel proef. Wij zijn uitsluitend te bereiken te voet, per fiets of boot. Lees meer

BOUTIQUE B&B

Overnachten in het historisch voorhuis

In het origineel gerestaureerde voorhuis van Over-Amstel Boerderij vindt u onze boutique Bed & Breakfast. U bent van harte welkom om te overnachten.

Onze boutique B&B bestaat uit vier historische kamers*, ieder met een unieke inrichting. We hebben de rijke geschiedenis van het pand in ere gehouden en dit gecombineerd met de luxe en het comfort van nu. Een à la carte ontbijt in ons restaurant maakt de Over-Amstel Boederij beleving compleet.

Vanuit de kamers kijkt u uit over de Duivendrechtse polder en de Amstel. Kortom: een plek om volledig tot rust te komen. Tegelijkertijd is het de perfecte uitvalsbasis voor activiteiten in de natuur of een bezoek aan Amsterdam. De boutique B&B van Over-Amstel Boerderij is alle dagen geopend.

*Beschikbaar en boekbaar vanaf 1 September.

KAMERS

Uniek ingericht met oog voor detail

Blauwe Engel

Blauwe Engel is de grootste kamer. Kenmerkend zijn de originele plafondschilderingen, het hemelbed en de open haard. De kamer heeft een volledig ingerichte kitchenette. Geschikt voor 2 personen.

Beschikbaar en boekbaar vanaf 1 September.

Roos van de Velde

Roos van de Velde is een ruime kamer op de bovenverdieping van het voorhuis. De kamer heeft een moderne stijl en uitzicht op de Amstel. Geschikt voor 2 personen.

Beschikbaar en boekbaar vanaf 1 September.

Witte Lelie

Witte Lelie is een kamer in een klassieke stijl, met originele details zoals het rijke behang. Beschikt over een hemelbed en heeft uitzicht op de Amstel. Geschikt voor 2 personen.

Beschikbaar en boekbaar vanaf 1 September.

Appeltje van Oranje

Appeltje van Oranje is een ruime kamer. De kamer is gedecoreerd in een moderne stijl. Met uitzicht op de Amstel, maar ook op de Amsterdam Arena. Geschikt voor 2 personen.

Beschikbaar en boekbaar vanaf 1 September.

Over-Amstel nieuws

Iedere dag zijn we bij Over-Amstel Boerderij in beweging: we blijven ontwikkelen en bewegen in harmonie met de seizoenen mee. Dat ziet u natuurlijk terug op uw bord én in ons aanbod. Meld u daarom aan voor onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen van Over-Amstel.