Over-Amstel Boerderij draait momenteel proef. Wij zijn uitsluitend te bereiken te voet, per fiets of boot. Lees meer

FARM TO FORK

Welkom in ons restaurant

In het restaurant van Over-Amstel Boerderij bent u van harte welkom voor een ontbijt, lunch of een drankje. Op de menukaart vindt u gerechten waarin we zo veel groenten uit onze eigen tuin bereiden en andere producten die we zelf maken, zoals onze kaas. Producten van onze boerderij of uit de omgeving spelen dus een grote rol in onze keuken, als eerbetoon aan de Duivendrechtse polder. De eigen draai van onze chef Herb ziet u terug op uw bord.

Bent u toevallig in de buurt? Wees zo vrij om binnen te wandelen. Als u verzekerd wilt zijn van een plekje, reserveer dan een tafel. Het restaurant van Over-Amstel Boerderij is geopend van vrijdag tot en met zondag, van 9.00 tot 17.00 uur.

Ontdek

Met liefde voor u bereid

Ontbijt

In het restaurant serveren we een ontbijt van ons à la carte menu. U heeft de keuze uit traditionele gerechten afkomstig uit de Engelse keuken met een eigen draai van de chef.

Lees meer

Lunch

In onze keuken maken we met zo veel mogelijk ingrediënten van de boerderij en uit de omgeving een lunch voor u klaar. Alle gerechten worden met aandacht gemaakt.

Lees meer

Diner

Momenteel is ons restaurant niet geopend voor diner. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Eten van en in de boerderij

De aangebouwde stal van het historische voorhuis is omgebouwd tot restaurant, bar en een open keuken waar onze chefs graag een gerecht voor u bereiden. De oude elementen van de boerderij zijn geïntegreerd in het interieur, wat het restaurant een robuust karakter geeft. Neem plaats aan een van onze tafeltjes of aan onze lange tafel, waar u makkelijk contact legt met onze andere gasten. U eet bij ons niet alleen zoveel mogelijk van de boerderij, maar ook echt in een boerderij. We zetten de tijd bij Over-Amstel Boerderij voor u stil, zodat u een stukje van de Duivendrechtse geschiedenis ervaart en proeft.

Over-Amstel Boerderij nieuws

Iedere dag zijn we bij Over-Amstel Boerderij in beweging: we blijven ontwikkelen en bewegen in harmonie met de seizoenen mee. Dat ziet u natuurlijk terug op uw bord én in ons aanbod. Meld u daarom aan voor onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen van Over-Amstel Boerderij.