Over-Amstel Boerderij draait momenteel proef. Wij zijn uitsluitend te bereiken te voet, per fiets of boot. Lees meer

Copyright
Alle inhoud op deze website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, grafieken, logo's, iconen, geluidsfragmenten, videoclips, gegevenscompilaties en software, is eigendom van Over-Amstel Boerderij B.V. of zijn contentleveranciers en wordt beschermd door Nederlandse en internationale auteursrechtwetten. Het verzamelen, rangschikken en samenstellen van alle inhoud op deze site is het exclusieve eigendom van Over-Amstel Boerderij B.V. en wordt beschermd door Nederlandse en internationale auteursrechtwetten.

Gebruik van Inhoud
U mag de inhoud van deze website alleen voor persoonlijke en niet-commerciële doeleinden gebruiken, op voorwaarde dat alle auteursrechtelijke en eigendomsvermeldingen intact blijven. Het is niet toegestaan om de inhoud van deze website te kopiëren, distribueren, verzenden, weergeven, uitvoeren, reproduceren, publiceren, licentiëren, afgeleide werken te maken van, over te dragen of te verkopen zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Over-Amstel Boerderij B.V..

Merken
Alle handelsmerken, dienstmerken, logo's en handelsnamen die op deze website worden gebruikt, zijn eigendom van Over-Amstel Boerderij B.V. of andere respectieve eigenaars. Gebruik van deze merken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Over-Amstel Boerderij B.V. of de respectieve eigenaar is strikt verboden.

Contactgegevens:
Over-Amstel Boerderij B.V.
Binnenweg 17
1191 AA Ouderkerk aan de Amstel
+31(0)20 - 244 7110