Over-Amstel Boerderij draait momenteel proef. Wij zijn uitsluitend te bereiken te voet, per fiets of boot. Lees meer

Bereikbaarheid

Over-Amstel Boerderij is gelegen aan de Binnenweg 17 in Ouderkerk aan de Amstel. We zijn gevestigd in de Duivendrechtse polder op de dijk aan de Amstel. Om ervoor te zorgen dat het rustig blijft in de omgeving, kunt u Over-Amstel Boerderij niet direct per auto bereiken. Houd hier rekening mee als u ons bezoekt.

Wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn om ons te bereiken. U bent van harte welkom op de fiets, wandelend of met onze boot. Zo kunt u een wandeling maken vanaf een parkeergelegenheid in de buurt, gebruikmaken van een OV-fiets of in onze boot stappen, zodat wij u naar onze locatie varen.

Onze boot is herkenbaar aan de blauwe kleur. De boot vaart ieder heel uur vanaf de kade tussen de Amstelzijde 59 en 47, Amstelveen. Ieder half uur vaart de boot terug vanaf Over-Amstel Boerderij naar de opstapplaats (Amstelzijde 59 en 47, Amstelveen). De bootservice is gratis.

Adres:
Over-Amstel Boerderij
Binnenweg 17 (niet direct per auto bereikbaar)
1191 AA Ouderkerk aan de Amstel

Openingstijden:
Vrijdag t/m zondag: 9.00 - 17.00 uur.
De laatste boot vertrekt om 15.00 uur naar Over-Amstel Boerderij.

Goed om te weten:
Over-Amstel Boerderij is een rookvrije locatie.
Honden zijn aangelijnd welkom.

Google Maps

BEREIKBAARHEID

Zo komt u bij
Over-Amstel Boerderij

Parkeren met de auto

Verder met de boot
Parkeer uw auto bij Amstel Parking (Amstelzijde, 1184 TZ Amstelveen) en loop in paar minuten naar de ophaallocatie van de boot (Amstelzijde 59 en 47). De boot vertrekt ieder heel uur tot en met 15.00 uur. Ieder half uur vaart de boot terug vanaf Over-Amstel Boerderij.

Verder te voet
Als u liever wandelt, is het te voet nog 2,4 km (30 min.) naar Over-Amstel Boerderij aan de Binnenweg 17.

Met het OV (de bus)

Verder met de boot
Neem de bus en stap uit op halte Ouderkerk a/d Amstel, Ouderkerk West. Loop over de brug in een paar minuten naar de ophaallocatie van de boot (Amstelzijde 59 en 47). De boot vertrekt ieder heel uur tot en met 15.00 uur. Ieder half uur vaart de boot terug vanaf Over-Amstel Boerderij.

Verder te voet
Als u liever wandelt, is het te voet nog 2,4 km (30 min.) naar Over-Amstel Boerderij aan de Binnenweg 17.

Met het OV (de trein)

Verder met de OV fiets
Als u met trein reist naar station Amsterdam Amstel, RAI of Duivendrecht, fiets dan met een OV-fiets naar Over-Amstel Boerderij. Het is vanaf deze treinstations 15-20 min. fietsen.

Verder te voet
Als u liever wandelt, is het te voet nog 4-5 km (60 min.) lopen naar Over-Amstel Boerderij aan de Binnenweg 17.

Eigen (speciaal) vervoer

Fiets of wandel vanuit Amsterdam of Ouderkerk over de dijk naar Over-Amstel Boerderij. Ons terrein met de auto bereiken is niet mogelijk.

Bent u mindervalide? Neem telefonisch met ons contact op, zodat we een parkeerplaats voor u kunnen reserveren op basis van uw kenteken.

Over-Amstel Boerderij

Duivendrechtse polder

Over-Amstel Boerderij is gelegen aan de Amstel in de Duivendrechtse polder, een historische regio in de buurt van Amsterdam met een rijke geschiedenis. De boerderij is gebouwd in 1894, maar daarvoor stond er al agrarische bebouwing. Over-Amstel Boerderij is in ere hersteld. Wees welkom om dit te bekijken en te ervaren.