Farm-to-table

Restaurant

Culinaire meesterwerken met oog voor de innovaties en spraakmakende, onverwachte ingrediënten.
We nemen je mee op een culinaire reis naar de toekomst. Op Over-Amstel komen gastronomie en duurzame ambities samen in smakelijke creaties. Dit is bijzonder gezond lunchen en dineren met respect voor onze flora en fauna. De proeverij. Je culinaire reis naar de toekomst.

Menu

Smakelijke Ambiance

Een bezoek aan Over-Amstel Boerderij is een culinaire ervaring die de verbinding met de natuur en de herkomst van ons voedsel herstelt. Door lokale en duurzame producten te gebruiken, draagt het restaurant bij aan het behoud van het polderlandschap en ondersteunt het de lokale gemeenschap. Hier wordt eten gevierd als een integraal onderdeel van een gezond ecosysteem, waarin mens en natuur in harmonie samenleven.

Recept

Croutons van desembrood

Het farm-to-fork restaurant  Over-Amstel ligt midden in het schilderachtige polderlandschap en legt de nadruk op duurzaamheid en lokale productie. Groenten komen uit de eigen moestuin, en het vlees wordt geleverd door lokale boeren die milieubewust werken. Het restaurant biedt een seizoensgebonden menu dat de versheid en diversiteit van de polder weerspiegelt, de tuin biedt uitzicht op de weidse velden en slootjes.

Hartelijke welkom